Let op!, Geld lenen kost geld!

Home » Hypotheek offerte » Hypotheek offerte

Hypotheek offerte

Hypotheekofferte

hypotheekDe aanvraag van een hypotheekofferte is de eerste stap op weg naar een hypotheek. Waar moet je op letten en welke documenten heb je nodig ?

Verhuur of verkoop je huis zelf !

Acceptatie door de hypotheekverstrekker

De hypotheekverstrekker controleert of aan de financiële verplichtingen voldaan kan worden.acceptatie
Ook wordt er gekeken of de aangeleverde informatie compleet én natuurlijk in orde is, zo wordt ook een controle bij het BKR in Tiel gedaan, kortom er wordt gecheckt of u voldoet aan alle eisen.
Iedere hypotheekverstrekker heeft zijn eigen beleid aangaande het wel of niet accepteren van een nieuwe hypotheeknemer. Dus iedere hypotheekverstrekker heeft zo zijn eigen regels waaraan u dient te voldoen, voordat een hypotheek wordt verstrekt. Probeer vooraf zoveel mogelijk te weten te komen over het acceptatiebeleid van de hypotheekverstrekker van uw keuze.
Heeft u bij de hypotheek ook een levensverzekering afgesloten, dan volgt er ook een medische beoordeling.


Gedragscode Hypothecaire Financieringen

Met ingang van januari 2007 is de Gedragscode Hypothecaire Financieringen (GHF) van kracht. Gedragscode Hypothecaire FinancieringenDoel van deze Gedragscode: bescherming van de consument tegen te hoge hypotheekschulden. Geldverstrekkers zijn verplicht de Gedragscode toe te passen bij het vaststellen van de maximale hypotheeksom.

Krediet  via Kredietconcurrent